Wigilia

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty Wigilijnej!

Przygotowaliśmy kilka specjalnych kompozycji, które niewątpliwie są warte spróbowania. Dodatkowo oferujemy również możliwość wykupienia Open Baru, co pozwoli w pełni swobodnie korzystać z napojów podczas imprezy.

Kontakt w sprawie rezerwacji:
Tel: 571 407 555
Mail: KULINARNYMOTYW@GMAIL.COM

Zestaw 1 – 160 zł/os.:

Przystawka do wyboru:

  • Brandade z dorsza
    (Majonez koperkowe)
  • Carpacio z buraka
    (Kozi ser / rukola / Prażona kasza gryczana)

Zupa do wyboru:

  • Kapuśniak z wędzoną śliwką
  • Barszcz czerwony
    (Krokiet z kapustą i grzybami)

Danie główne do wyboru:

  • Pieczony schab
    (Puree z selera / prażony jarmuż / sos śliwkowy)
  • Polędwica z dorsza
    (Beszamel / szpinak / ciasto francuskie)

Deser do wyboru:

  • Crumble
    (Jabłka z cynamonem / bita śmietana)
  • Karmelizowane śliwki w cointreau
    (Solone toffi / kruche ciastko)

Zestaw 2 – 180 zł/os.:

Przystawka do wyboru:

  • Kalmar w tempurze
    (Majonez sriracha / edamame / trawka / sumak)
  • Tatar wołowy
    (majonez truflowy / cebulka perłowa / piklowane grzyby shimeji / żółtko souse vide / grzanka)

Zupa do wyboru:

  • Barszcz czerwony
    (Krokiet z kapustą i grzybami)
  • Krem grzybowy
    (Pasztecik z grzybami / creme fraiche / olej koperkowy)

Danie główne do wyboru:

  • Wolno pieczony boczek
    (Puree z pieczonych ziemniaków / sos pieczeniowy z wiśnią / jabłko w emulsji maślanej / palona cebula)
  • Łosoś
    (Risotto szafranowe / szpinak / boczniak / fish glaze)

Deser do wyboru:

  • Sernik
    (Kruche ciastko / nektarynka / figa)
  • Brownie z cynamonem
    (Żel z wiśni)

Zestaw 3 – 220 zł/os.:

Przystawka do wyboru:

  • Krewetki w sosie winno maślanym
    (Czosnek / chilli / pietruszka / grzanka)
  • Tatar wołowy
    (Majonez truflowy / cebulka perłowa / piklowane grzyby shimeji / żółtko souse vida / grzanka)

Zupa do wyboru:

  • Krem grzybowy
    (Pasztecik z grzybami / creme fraiche / olej koperkowy)
  • Zupa rybna z pieczonymi rakami
    (Gołąbek z owocami morza / jarmuż / olej koperkowy)

Danie główne do wyboru:

  • Stek rib eye
    (Sos BBQ z zielonym pieprzem / domowe frytki / grillowana sałatka rzymska / majonez truflowy)
  • Okoń morski
    (Terrina z selera i ziemniaka / marmolada z fenukła i selera naciowego / majonez koperkowy)

Deser do wyboru:

  • Mus z orzeszków ziemnych
    (Czekolada / słony karmel)
  • Tartaletka migdałowa
    (Curd marakuja / beza włoska)

Open Bar Basic:

  • Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane

45 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN

Open Bar Basic Plus:

  • Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe

120 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN

Open Bar Premium:

  • Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe / whiskey Makers Mark / wódka Orkisz

165 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN

Open Bar Premium Plus

  • Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe / whiskey Makers Mark / wódka Orkisz / Gin Millhillls / warmuty Martini / tequilla Salitos / rum Bacardi

210 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN

Menu