Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty Wigilijnej!
Przygotowaliśmy kilka specjalnych kompozycji, które niewątpliwie są warte spróbowania. Dodatkowo oferujemy również możliwość wykupienia Open Baru, co pozwoli w pełni swobodnie korzystać z napojów podczas imprezy.
Kontakt w sprawie rezerwacji:
Tel: 571 407 555
Mail: KULINARNYMOTYW@GMAIL.COM
Zestaw 1 – 160 zł/os.:
Przystawka do wyboru:
- Brandade z dorsza
(Majonez koperkowe) - Carpacio z buraka
(Kozi ser / rukola / Prażona kasza gryczana)
Zupa do wyboru:
- Kapuśniak z wędzoną śliwką
- Barszcz czerwony
(Krokiet z kapustą i grzybami)
Danie główne do wyboru:
- Pieczony schab
(Puree z selera / prażony jarmuż / sos śliwkowy) - Polędwica z dorsza
(Beszamel / szpinak / ciasto francuskie)
Deser do wyboru:
- Crumble
(Jabłka z cynamonem / bita śmietana) - Karmelizowane śliwki w cointreau
(Solone toffi / kruche ciastko)
Zestaw 2 – 180 zł/os.:
Przystawka do wyboru:
- Kalmar w tempurze
(Majonez sriracha / edamame / trawka / sumak) - Tatar wołowy
(majonez truflowy / cebulka perłowa / piklowane grzyby shimeji / żółtko souse vide / grzanka)
Zupa do wyboru:
- Barszcz czerwony
(Krokiet z kapustą i grzybami) - Krem grzybowy
(Pasztecik z grzybami / creme fraiche / olej koperkowy)
Danie główne do wyboru:
- Wolno pieczony boczek
(Puree z pieczonych ziemniaków / sos pieczeniowy z wiśnią / jabłko w emulsji maślanej / palona cebula) - Łosoś
(Risotto szafranowe / szpinak / boczniak / fish glaze)
Deser do wyboru:
- Sernik
(Kruche ciastko / nektarynka / figa) - Brownie z cynamonem
(Żel z wiśni)
Zestaw 3 – 220 zł/os.:
Przystawka do wyboru:
- Krewetki w sosie winno maślanym
(Czosnek / chilli / pietruszka / grzanka) - Tatar wołowy
(Majonez truflowy / cebulka perłowa / piklowane grzyby shimeji / żółtko souse vida / grzanka)
Zupa do wyboru:
- Krem grzybowy
(Pasztecik z grzybami / creme fraiche / olej koperkowy) - Zupa rybna z pieczonymi rakami
(Gołąbek z owocami morza / jarmuż / olej koperkowy)
Danie główne do wyboru:
- Stek rib eye
(Sos BBQ z zielonym pieprzem / domowe frytki / grillowana sałatka rzymska / majonez truflowy) - Okoń morski
(Terrina z selera i ziemniaka / marmolada z fenukła i selera naciowego / majonez koperkowy)
Deser do wyboru:
- Mus z orzeszków ziemnych
(Czekolada / słony karmel) - Tartaletka migdałowa
(Curd marakuja / beza włoska)
Open Bar Basic:
- Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane
45 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN
Open Bar Basic Plus:
- Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe
120 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN
Open Bar Premium:
- Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe / whiskey Makers Mark / wódka Orkisz
165 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN
Open Bar Premium Plus
- Kawa / herbata / woda / soki owocowe / napoje gazowane / kieliszek prosecco na start / wino białe / wino czerwone / piwo beczkowe / whiskey Makers Mark / wódka Orkisz / Gin Millhillls / warmuty Martini / tequilla Salitos / rum Bacardi
210 ZŁ – OSOBA / 3-5 GODZIN